YOGA

Prana Vinyasa Yoga

 

Is een dynamische en creatieve vorm van yoga. We bewegen ons vloeiend van de ene yoga pose naar de andere, op het ritme van onze ademhaling, elke les is verschillend en je hebt ruimte om jezelf uit te dagen maar ook je eigen grenzen te leren kennen en te respecteren. Deze vinyasa les is gebasseerd op Prana Vinyasa ®, ontwikkelt door Shiva Rea.

Meer info www.shivarea.com/page/prana-vinyasa

 

De yoga practis is een combinatie van lichamelijke oefeningen, ademhaling en concentratie. ‘meditation in movement’. Je brengt geest en lichaam in balance en je versterkt en verlengt jouw spieren.

 

Nieuwe yogi's kunnen starten in de beginners lessen en langzaam groeien naar een hoger niveau. Geen haast! Wees lief voor jezelf en geniet van elk oefening. Meer ervaren yogi's worden uitgedaagd en vinden verdieping in de gevorderde les.

Kinderyoga


Net zoals yoga voor volwassenen rust en stabiliteit brengt, brengt ook yoga voor kinderen dat momentje stilte voor zichzelf. Even geen indrukken, geen moetjes, geen druk. Elke les gaan we op avontuur, telkens met een ander leuk thema. In de lessen worden yogahoudingen, adem & relaxatieoefeningen afgewisseld met spelletjes, dansen, massage, tekenen en nog veel meer.


Yoga is goed voor alle kinderen. Het stimuleert hun motorische ontwikkeling, flexibiliteit en concentratie. Door op een speelse manier yoga over te brengen, leren ze de houdingen heel vlot,

zowel alleen, met twee of met meer kinderen. Zo ontwikkelen ze ook meer zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen, leren ze  grenzen te trekken en hoe ze zich zelf kunnen ontspannen. En het is gewoon ook heel erg leuk om te doen !


 


YogaCircle

TANJA NELL

Onze-Lieve-Vrouwlaan 8

2570 Duffel

yogacircle.duffel@gmail.com

info@yogacircle.be

GSM: 0485 56 11 22

Copyright @ All Rights Reserved