PILATES

Pilates

 

Wat is Pilates?

Pilates is beweging, flow. Het is een heel effectieve bewegingsvorm waar het niet over het aantal herhalingen maar over de kwaliteit van de beweging gaat.

De oefeningen zijn in een bepaalde logische volgorde opgebouwd op de 6 principes van Joseph Pilatesademhaling, controle, concentratie, centering, flow en precisie. Pilates daagt u in elke les uit en je leert elke keer iets bij. Dat maakt de oefeningen leuk en je blijft gemotiveerd.

 

INTRODUCTIE LESSEN PILATES

Pilates heeft de kracht om u te blijven uitdagen, ieder les opnieuw. U leert constant, waardoor de methode leuk en afwisselend blijft.

Dit zijn pilates lessen voor mensen die nog nooit pilates gevolgd hebben. In deze lessen wordt er veel uitleg gegeven, waarop je moet letten. Het is een introductie en er worden vereenvoudigde varianten van de oefeningen getoond als ook hoe ze ooit moeten zijn. De lessen zijn interactief en er kunnen altijd vragen gesteld worden.

De ideale manier om veilig te starten.

 

LEVEL 1 LESSEN

Heb je de intro Pilates lessen gevolgd en je voelt je comfortabel met jouw kennis van de oefeningen en de ademhaling dan kan je de groepslessen PILATES LEVEL 1 volgen. Deze lessen zijn intenser, oefeningen volgen elkaar sneller op en er wordt gewerkt met flow.

 

 

 

 

 

 

 

YogaCircle

TANJA NELL

Onze-Lieve-Vrouwlaan 8

2570 Duffel

yogacircle.duffel@gmail.com

info@yogacircle.be

GSM: 0485 56 11 22

Copyright @ All Rights Reserved